Boligdrøm på solsiden av Hemsedal sentrum

Boligtomter og prosjekterte boliger kommer for salg i Fridalen Hemsedal, et nytt boligfelt på solsiden av Hemsedal sentrum.

Illustrasjonsfoto

Solrik beliggenhet

Fridalen Hemsedal er et nytt boligområde beliggende på solsiden av Hemsedal sentrum med vid utsikt mot Hemsedal Skisenter, Totten, Storehorn og Veslehorn. Boligfeltet ligger nedenfor gamle Kongevegen, i forlengelsen av Bekkedalen.
Det vil bli etablert gangvei til Hemsedal sentrum og Hemsedal Skisenter.

13
Boligtomter
32
tomannsbolig enheter
Foto: Kalle Hägglund

Nærhet til turmuligheter

Fridalen Hemsedal ligger perfekt til for deg som ønsker å nyte alle de flotte turmulighetene i nærområdet. Her har du bl.a. direkte tilgang til Gamle Kongevegen med sin idylliske beliggenhet i skog- og kulturlandskap. Vinterstid går Solløypa her og knytter deg til milevis med maskinpreparerte skispor.

Illustrasjonsfoto

Utsikt til opplevelsene

Fra Fridalen har du fantastisk utsikt mot fjellene i sør og Hemsedal Skisenter. Skianlegget ligger kun få minutter unna, og med sine 53 løyper og parker, tilbyr skiopplevelser i toppklasse for alle, uansett alder og ferdighet. Sommeren 2021 blir det åpning av 12,7 km med flytsti i skianlegget. Rett nedenfor Fridalen renner Hemsila, en av Norges mest populære elver for ørretfiske med flue.

Illustrasjonsfoto

Hemsedal sentrum

Fridalen ligger midt mellom Hemsedal Skisenter og Hemsedal sentrum, og ny gangvei tar deg trygt til aktiviteter og uteliv. Sentrum har flere hyggelige kafeer og restauranter, og utvalget butikker er godt og reflekterer liftstilen til fastboende og tilreisende. I Hemsedal sentrum ligger også skole for 5-10 klasse, bibliotek, apotek, vinmonopol, dagligvarebutikker og diverse servicetjenester.

Illustrasjonsfoto

Start toppturen fra Fridalen

Hemsedal er kjent for sine mange og flotte toppturmuligheter. Bak Fridalen tårner to populære toppturmål, Kyrkjebønøse og Leinenøse, drøyt 1670 meter over havet, og byr på heftige randoneturer i vintersesongen.

Hemsedal Skisenter

Fra Fridalen Hemsedal har du kun 1500 meter til Hemsedal Skisenter, som med sine 53 løyper og parker tilbyr skiopplevelser i toppklasse for alle aldersgrupper og nivå. Sommeren 2021 åpnes en ny flytsti her med 12,7 km heftig heisbasert sykling.

Foto: Christoffer Bjerkan
Foto: Anna Marxèn/Hemsedal Cafe

Hemsedal sentrum

Fridalen Hemsedal ligger midt mellom Hemsedal Skisenter og Hemsedal sentrum, og ny gangvei tar deg trygt til aktiviteter og uteliv. Sentrum har flere hyggelige kafeer og restauranter, og utvalget butikker er godt og reflekterer livsstilen til fastboende og tilreisende. I Hemsedal sentrum finner du også skole for 5-10 klasse, bibliotek, apotek, vinmonopol, dagligvarebutikker og diverse servicetjenester.

Toppturmuligheter i særklasse

Bak Fridalen Hemsedal tårner Kyrkjebønøse (1671 moh) og Leinenøse (1675 moh) og byr på heftige randoneturer i vintersesongen. I sommersesongen er det flere godt merkede fjellturer i nærområdet.

Foto: Aurelijus Norvaišas
Foto: Nils-Erik Bjørholt

Opplevelser hele året

Den mektige naturen mellom Østlandet og Vestlandet har gjort Hemsedal til et mekka for naturbaserte opplevelser hele året. Toppturer, sykling, langrenn og fiskemuligheter finnes i umiddelbar nærhet til Fridalen. Hemsila, som er en av Norges mest populære elver for ørretfiske med flue, renner rett nedenfor.

Om Hemsedal


Hemsedal har en god trend med sterk befolkningstilvekst med unge tilflyttere som trives og etablerer seg i kommunen. Her finnes et godt utbygd servicetilbud, et bredt kulturliv og et sterkt idrettsmiljø med mange organiserte aktiviteter. I tillegg investeres det i flere reiselivsprosjekter, bl.a. sykkel, som ytterligere vil styrke Hemsedals posisjon som attraktiv kommune, både for fastboende og tilreisende.

Foto: moh.no

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fridalen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig?
Kontakt oss direkte dersom du har problemer med å registrere deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no
Følg oss på Facebook