Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Bo på solsiden i Hemsedal

Melding...

Utviklerne av Fridalen er lokale Hemsedøler med en visjon om å skape et nytt boligfelt som faller godt inn i naturen, og hvor utsikt, sol og opplevelser er ivaretatt.

4

TOMANNSBOLIGER
(sør st1)

143 - 155 m²

BRA
(bra-i + bra-e)

Fra 6.700.000,-

Pris (NOK)
+ omk.

Foto fra tidligere byggetrinn

Nøkkelferdig med gode løsninger

Boligene leveres nøkkelferdig med smakfulle og gode løsninger. Her vil du ha mulighet til å velge mellom flere farger og løsninger innenfor en standard, og du vil også ha handlingsrom for tilvalg som skreddersyr din boligdrøm.

Illustrasjoner på nettsiden er fra tidligere salgstrinn. Leveranse og planløsning vil avvike noe for boliger i Fridalen Sør. Vi henviser til vedlegg til salgsoppgaven for komplett leveranse, planløsninger og fasadetegninger.

Nyt utsikten

Fra boligene i Fridalen kan du nyte den vidstrakte utsikten over Hemsedal. Taket er løftet høyt i front, slik at både fjellene og horisonten blir synlig. De store vinduene bringer naturen inn, og skillet mellom ute og inne visket bort. Illustrasjon avviker noe fra løsningen i Fridalen Sør.

Generell illustrasjon fra tidligere salgstrinn. Boligene i Fridalen Sør leveresmed glattpanel på vegger og i tak som standard. Spiletak leveres som tilvalg.Vi viser til fasadetegninger for korrekt vindusløsning.
Illustrasjonsfoto - Innhold vil kunne avvike fra faktisk situasjon.

Carport og sportsbod

Bilen din trenger beskyttelse mot en av hovedattraksjonene i Hemsedal – nemlig
det herlige snøfallet! Boligene leveres med carport og klargjort for montering av elbillader. Sportsboden vil kanskje bli et av de viktigste rommene dine. Her kan du trygt sette ski og sykler, samt mekke og smøre. Se boligvelger for carport-løsning for de ulike boliger.

Familiens nye favorittsamlingssted

Store vindusflater, moderne spiletak og en varmende peisovn setter rammen for familiens nye favorittsamlingssted. I stue-/kjøkkendeler åpner taket seg ut mot den fantastiske utsikten. Vegger og tak leveres som standard i beiset furu glattpanel og gulvene i lun og slitesterk laminat fra Pergo.

Illustrasjonsfoto fra tidligere salgstrinn. Standard leveranse avviker.
Illustrasjonsfoto fra tidligere salgstrinn.Fridalen Sør leveres med glattpanel på vegger og i tak som standard. Spiletak leveres som tilvalg.

Hjertet i hjemmet

Oppholdsrommet fungerer som hjertet i enhver bolig. Rommet inviterer til hyggelig samvær med familien og sosiale sammenkomster i en lun atmosfære og med en spektakulær utsikt.

Bilder på nettsiden er av illustrativ karakter. Vi viser til plantegninger og leveranse i vedlegget til salgsoppgaven for detaljer.

Der drømmer blir til ...

Ingenting er som å sovne, omgitt av frisk fjelluft vakre omgivelser. Raus takhøyde og en dus og harmonisk fargepalett gjør det lett å falle i søvn i Fridalen – og drømme om en like fin dag i morgen.

Generell illustrasjon - leveranse avviker fra faktiske forhold
Generell illustrasjon - leveranse avviker fra faktiske forhold

Lekert og tidløst

Lekre og tidløse baderom som tåler tidens tann! Baderommene uttrykker soliditet og er holdt i en tidløs sandfarge. Tidsriktige fliser, vegghengt toalett, delikat innredning og «Waterfall» dusj  i krom setter prikken over i’en. Baderom leveres med innredning fra Aubo i type Sense, farge varm grå. Det er muligheter for tilvalg, om du ønsker å skape ditt helt eget utrykk.

Beliggenhet

Boligfeltet ligger nedenfor gamle Kongevegen i forlengelsen av Bekkedalen. Fridalen vil bestå av to- og flermannsboliger, fordelt på selveiertomter. Det vil bli etablert hyggelige friområder for lek i området, og alle boligene får god plassering med tanke på maksimal utnyttelse av utsiktsforholdene. Det er etablert gangvei til Bekkedalen, samt gang- og sykkelsti med belysning langs RV 52 fra Holde bru til Hemsedal sentrum.

Til boligvelger
Situasjonsplan.

Tomter

Fridalen Hemsedal har også et lite knippe tomter for salg. Her finner du informasjon om tomtenes plassering, areal, priser og salgsstatus.

Les mer om tomtene >

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fridalen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig?
Kontakt oss direkte dersom du har problemer med å registrere deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no