Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Bo på solsiden i Hemsedal

Melding...

Utviklerne av Fridalen er lokale Hemsedøler med en visjon om å skape et nytt boligfelt som faller godt inn i naturen, og hvor utsikt, sol og opplevelser er ivaretatt.

6

TOMANNSBOLIGER
(trinn 3)

75 - 191 m²

Bruttoareal

Fra 4.400.000,-

Pris (NOK)

Illustrasjonsfoto - Innhold vil kunne avvike fra faktisk situasjon.

Nøkkelferdig med gode løsninger

Boligene leveres nøkkelferdig med smakfulle og gode løsninger. Her vil du ha mulighet til å velge mellom flere farger og løsninger innenfor en standard, og du vil også ha handlingsrom for tilvalg som skreddersyr din boligdrøm.

Salgstrinn 1 og 2 er sluttsolgt. Nå lanserer vi 6 nye boliger over ett og to etasjer i trinn 3.

Nyt utsikten

Fra boligene i Fridalen skal en kunne nyte den vidstrakte utsikten over Hemsedal. Taket er løftet høyt i front, slik at både fjellene og horisonten blir synlig. De store vinduene bringer naturen inn, og skillet mellom ute og inne visket bort.

Illustrasjonsfoto - Innhold vil kunne avvike fra faktisk situasjon.
Illustrasjonsfoto - Innhold vil kunne avvike fra faktisk situasjon.

Carport og sportsbod

Bilen din trenger beskyttelse mot en av hovedattraksjonene i Hemsedal – nemlig
det herlige snøfallet! Boligene over ett trinn vil være utstyrt med en romslig carport med uttak for elbillader. Sportsboden vil kanskje bli et av de viktigste rommene dine. Her kan du trygt sette ski og sykler, samt mekke og smøre. Boligene over to etasjer får garasje med plass for 2 biler.

Familiens nye favorittsamlingssted

Store vindusflater, moderne spiletak og en varmende peisovn setter rammen for familiens nye favorittsamlingssted. I stue-/kjøkkendeler åpner taket seg ut mot den fantastiske utsikten. Den spennende spilehimlingen skaper et stilrent inntrykk, samtidig som det bryter opp de glatte flatene og tilfører rommet god akustikk.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Hjertet i hjemmet

Oppholdsrommet fungerer som hjertet i enhver bolig. Rommet inviterer til hyggelig samvær med familien og sosiale sammenkomster i en lun atmosfære og med en spektakulær utsikt.

Der drømmer blir til ...

Ingenting er som å sovne, omgitt av frisk fjelluft vakre omgivelser. Raus takhøyde og en dus og harmonisk fargepalett gjør det lett å falle i søvn i Fridalen – og drømme om en like fin dag i morgen.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Lekert og tidløst

Lekre og tidløse baderom som tåler tidens tann! Baderommene uttrykker soliditet og er holdt i en tidløs sandfarge. Tidsriktige fliser, vegghengt toalett, delikat innredning og «Waterfall» dusj  med sorte detaljer setter prikken over i’en. Baderommet er dessuten svært funksjonelt med skyvedør mot vaskemaskin og tørketrommel.

Beliggenhet

Boligfeltet ligger nedenfor gamle Kongevegen i forlengelsen av Bekkedalen. Fridalen vil bestå av to- og flermannsboliger, fordelt på selveiertomter. Det vil bli etablert hyggelige friområder for lek i området, og alle boligene får god plassering med tanke på maksimal utnyttelse av utsiktsforholdene. Det blir etablert gangvei  til Bekkedalen, og det er også prosjektert gang- og sykkelsti med belysning langs RV 52.

Boligenes plassering, planløsninger og priser, kan du se nærmere i vår boligvelger.

Til boligvelger
Situasjonsplan.

Tomter

Fridalen Hemsedal har også et lite knippe tomter for salg. Her finner du informasjon om tomtenes plassering, areal, priser og salgsstatus.

Til tomteoversikt >

Meld interesse!

Registrer deg her og motta salgsdokumenter og relevant informasjon om prosjektet.
Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Fridalen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig?
Kontakt oss direkte dersom du har problemer med å registrere deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no